Dj Calictric

Biografie

Dj Calictric, geboren als Kenny in het gezegende jaar 1991 en sinds 2012 door de dj microbe gebeten, is een op- en top allroud dj die elk feestje tot een hoger niveau tilt. 

Zijn eerste jaar als dj bestond er uit om deel te nemen aan heel wat dj contests zodat hij zijn niveau omhoog kon tillen, ervaring opdoen en zijn naam in de markt zetten. En of dit een succes was! Vanaf het eerste jaar behaalde hij heel wat finaleplaatsen en overwinningen. 

Vanaf het eerste jaar kwamen de boekingen voor fuiven, danscafés en discotheken binnen. Net zoals de boekingen voor de privéfeesten. Vanaf het tweede jaar kwamen er ook verschillende festivals op de agenda te staan. 

Door zijn snelle groei en honger om beter te worden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg en maakt hij zich nog meerdere genres eigen. Dit zorgt voor de perfecte mix van stijlen om elk feest tot een goed einde te brengen en van jouw evenement een schot in de roos te maken. 

 

Speelde al sets op oa: Sunrise Festival, Sunset Festival, Ostend Beach, Dance D-Vision, Lollipop Festival, Carré, Versuz, Noxx, Kokorico, The Factory, James, 5 voor 12, …  en uiteraard op heel wat privé- en trouwfeesten.