Marketingbureau

BeFiXeD stelt met plezier samen met u het perfecte actieplan op. Een combinatie van offline en online marketing is zeer belangrijk voor het gewenste resultaat. Ook na het opstellen van deze strategie staat u er niet alleen voor. BeFiXeD maakt uw wensen tot werkelijkheid en volgt deze ook nauwgezet op.
Zo kan u zich richten op uw corebusiness en toch een groot bereik hebben.

Strategie

Eerst handelen en dan denken? Beter is eerst een marketingplan of strategie op te maken zodat u met een gerust gemoed met uw marketing kan starten.

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Als bedrijf is het belangrijk hier effectief mee om te springen.

Online marketing

Online marketing bestaat niet enkel uit social media. Is uw website up-to-date? Hoe staat het met uw SEO of SEA?
Of uw e-commerce?

Offline marketing

De dag van vandaag denkt iedereen aan online of social media marketing. Toch is offline marketing een zeer belangrijke pijler binnen uw marketingplan.

Marketingscan

Het is belangrijk om uw marketing op punt te hebben. Wenst u te weten hoe het met uw bedrijf gesteld is? Lees snel verder.

Strategie

Zomaar starten met uw marketing? Beter niet! 

Het is belangrijk om op voorhand na te denken wat u wil bereiken en hiervoor een gepaste marketingstrategie of -planning uit te werken. Wat wil u bereiken? Wat is uw doel? 

Eens we dit weten, kunnen we kijken naar verschillende oplossingen, zowel online als offline. Deze worden gekoppeld aan de verschillende doelen waarna we ook een kosten-baten en risicoanalyse kunnen maken. 

Samen met de klant kijkt BeFiXeD naar de mogelijkheden en geeft tips om uw doel te verwezenlijken. We stellen een planning op en werken die, indien gewenst, volledig uit. Kortom, u kunt uw marketingavontuur zonder zorgen starten.

Social media

Sociale media zijn een zeer krachtig kanaal om een groot publiek te bereiken. Echter, een uitgebalanceerde socialmediastrategie is minstens even belangrijk.

Iedereen denkt uiteraard aan Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, maar er zijn ook tal van andere sociale media die uw zaak kunnen laten bloeien. Daarnaast is het ook belangrijk dat elk kanaal op de juiste manier gebruikt wordt om de juiste doelgroep aan te spreken en uw bereik zo groot mogelijk te maken. Het is dus belangrijk de cijfers en statistieken te monitoren voor een optimaal resultaat. 

Uiteraard is het op sociale media, en bij uitbreiding in de gehele online marketing, belangrijk origineel uit de hoek te komen en op te vallen in de massa. Een grijze muis wordt niet gevonden, geef ze een fel kleurtje en iedereen ziet ze lopen.

Online marketing

Met online of digitale marketing bedoelen we alle vormen van publiciteit en zichtbaarheid in de online wereld. Het internet is immers al lang niet meer weg te denken uit onze maatschappij en als bedrijf kan u dit niet negeren.

Uiteraard hebt u nood aan een eigen website, maar het gaat veel verder dan dat. Zo is de e-commerce (webshops) niet meer weg te denken. Uw publiek wil vast op de hoogte gehouden worden van uw acties, hen bereikt u uiteraard met een goede nieuwsbrief.

Zijn SEO (Search Engine Optimalisation) en SEA (Search Engine Advertising) u vreemd? Wat met de rapportage van SEO en SEA? Weet u niet te beginnen aan een webshop? Dan neemt u best even contact op met ons voor vrijblijvend avdies, want via deze kanalen kan u een heel grote doelgroep bereiken.

Offline marketing

Waarom gebruik maken van offline marketing?

In eerste instantie kan niet iedereen online benaderd worden. U mist dus een doelgroep wanneer u enkel en alleen online zichtbaar bent. Anderzijds wordt iedereen online zo overspoeld met info, dat het juist een meerwaarde is de mensen op een originele manier offline te bereiken.

Binnen de offline marketing zijn er oneindig veel verschillende pistes die u kan bewandelen. Wie kent er de visitekaartjes, flyers, affiches en autostickers niet?

Maar het kan ook veel origineler!

Ooit al gedacht om iedere bezoeker een uniek gadget te geven waardoor ze uw zaak niet vergeten? Of tientallen vlaggen uit te hangen zodat uw logo steeds aan het wapperen is?

Graag werken wij samen met u een volledige strategie op maat uit, zodat u met minimale investeringen een maximaal rendement haalt.

Gratis marketingscan

Bent u benieuwd hoe goed uw bedrijf het doet op vlak van marketing? Wil u een andere kijk op uw sociale media? U wil weten op welke vlakken u goed scoort? Of u wil weten welke delen van uw marketing beter kunnen om uw bedrijf een boost te geven en uw omzet te verhogen?

Vraag dan snel uw GRATIS marketingscan aan!