Events

Van idee tot evenement. Van bedrijf tot particulier. Van klein tot groot.
Van privé tot publiek. Wij staan u met raad en daad bij voor de praktische uitvoering. 

Evenementenbureau BeFiXeD werkt zowel voor bedrijven, particulieren als verenigingen. Wij organiseren uw evenementen van a tot z zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Uiteraard staan wij steeds nauw in contact met onze klant zodat we het evenement kunnen creëren dat voor
de volle 100% uw ding is.

Wenst u liever tijdelijk een beroep te doen op ons binnen een event-fase, of wenst u gewoon wat advies, dan kan dit uiteraard ook.

Wij werken steeds met vertrouwde en erkende partners voor het beste resultaat.

Privéfeest

Uw wil een privéfeest organiseren maar weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Of u heeft geen zin om alles zelf te doen en wil zoveel mogelijk bij u uw gasten zijn? Geen probleem, wij zorgen voor uw feest!

Bedrijven

Als bedrijf een evenement organiseren kan veel werk zijn dat u er liever niet zelf bij neemt. Wij nemen dit werk graag in onze handen om u een ongeloofelijk evenement te bezorgen.

Vrijgezellen

U gaat trouwen en wil een vrijgezellen? Of u moet als getuige een vrijgezellenfeest organiseren? Graag helpen wij u met uw wensen zodat u zelf ook van de vrijgezellen kan genieten.

Teambuilding

Als bedrijf of met vrienden op teambuilding gaan? Niets zo fijn om als organisator zonder zorgen te kunnen deelnemen zonder de stress om alles vlot te laten verlopen.

Freelance

Wenst u een beroep te doen op BeFiXeD als freelancer, ook dat is mogelijk. U kan ons inhuren voor allerhande activiteiten. Zowel overkoepelend als uitvoerend. Klik voor meer info?

Privéfeest

Bij een privéfeest komt zeer veel kijken. Alleen uitnodigingen versturen is namelijk niet voldoende. 

Vaak bent u als gastheer of gastvrouw de hele tijd druk bezig waardoor u zelf veel minder kan genieten van uw feest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. BeFiXeD zorgt ervoor dat u zelf ook maximaal kan genieten van uw eigen feest. 

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, communiefeest, tuinfeest, pensioenfeest, babyborrel, jubileum, themafeest of huwelijksaanzoek, geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Wij zorgen voor een evenement op maat, zowel qua grootte als qua budget. 

Door onze uitgebreide kennis en netwerk van leveranciers, zorgen wij voor een zorgeloos feest waar u en uw genodigden nog lang over zullen napraten. 

Bedrijven

Een bedrijfsfeest kan alle kanten uit!

Belangrijk is om het doel te kennen, met andere woorden, wat en wie wil u bereiken. Wilt u iets voor uw werknemers? Voor uw klanten? Voor uw partners? Of een combinatie?

Of misschien wil u een nieuw product of project lanceren? Wij helpen u graag op weg zodat u uw klanten op de goede manier bereikt en ze uw product/project niet snel vergeten.

U opent uw nieuwe zaak of een nieuwe vestiging? Dit wil u vast graag in de kijker zetten zodat iedereen meteen de weg kan vinden naar uw bedrijf.

Liever een personeelsfeest, themafeest, familiedag of teambuilding? BeFiXeD weet als geen ander hoe dit aangepakt wordt.

Vrijgezellen

Als getuige is er niets zo vervelend als zelf alle organisatie in handen te moeten nemen. U kan zelf veel minder genieten en moet er uw hoofd bijhouden (inderdaad, te veel drinken zit er niet meteen in…) 

BeFiXeD weet als geen ander hoe een vrijgezellenfeest te organiseren. 

Enkele van onze troeven zijn de leuke adresjes die we kennen, leuke en uitdagende activiteiten, een perfect opgesteld (uur-)schema. Kortom, geen zorgen om wat, waar en wanneer, …

Uiteraard kunnen we ook zorgen voor vervoer. Dit kan iets simpels zijn, maar zeker ook ludieks! 

Teambuilding

Samen met de collega’s, sportclub of vrienden 1 of meerdere dagen de banden aanhalen. Niets fijner dan dat!

Echter, er moet altijd iemand instaan voor de organisatie. Deze persoon wordt automatisch minder betrokken bij de activiteit wat helemaal niet de bedoeling is. BeFiXeD biedt u de oplossing. Wij werken het volledige concept voor u uit en zorgen dat alles perfect verloopt tijdens de teambuilding zelf. 
U hoeft zich dus zelf nergens zorgen over te maken!

Kiest u voor een fysieke of mentale teambuilding? Een klassieker zoals paintball of liever een hele avonturentocht met alles erop en eraan? Er zijn tal van mogelijkheden die wij graag voor u bekijken en uitwerken. 

Evenementen op maat

U wil iets speciaals? U heeft een idee of zelfs een ‘crazy in the coconut’-idee? Of helemaal geen idee? Geen nood. BeFiXeD bekijkt samen met u, de klant, wat uw wensen en mogelijkheden zijn. 

Wij kunnen uw evenement volledig uitwerken of wij kunnen bepaalde fases uitwerken, zoals u zelf wenst. 

Een huwelijksaanzoek, lekker intiem met zijn tweetjes, of liever met de volledige familie en vriendengroep erbij, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en u dus geen stress hoeft te hebben. 

Daarnaast kan BeFiXeD zorgen voor de gepaste artiest of animatie op uw evenement, zowel voor klein als groot. 

Freelance

Ondersteuning nodig voor uw evenement? Van a tot z of enkel in een bepaalde fase? Aarzel niet, BeFiXeD staat u met raad en daad bij om van uw evenement een droomevent te maken. 

Ook tijdens uw evenement kan u een beroep doen op de diensten van BeFiXeD. Wij zijn gespecialiseerd in opvolging en coördinatie. Zo kan u als organisatie makkelijker het overzicht behouden en zelf genieten van uw evenement.

Op zoek naar personeel? Stewards, stagehands, bartenders, hosts/hostessen, security, deejays, muzikanten, animatie, lightjockeys, … U noemt het, wij regelen het!

Verhuur van materiaal

BeFiXeD staat u bij voor het huren van uw materiaal, groot of klein. Bent u op zoek naar een springkasteel, tent, tafels, decoratie, licht, geluid of wat u ook maar kan bedenken? Geef ons zeker een seintje en we bekijken wat er mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring hebben we een goed gevuld telefoonboek met leveranciers allerhande. 

Wij werken enkel met erkende leveranciers zodat u de best mogelijke kwaliteit geleverd krijgt. 

Enkele van onze klanten

Boutique Anoushka

Verkiezing schoonheidsspecialiste
van het jaar

Wijkcomité Mauvondel

Clubsupporters Herzele

Proxy Delhaize Beervelde

Proxy Delhaize Overmere