Dj Cartouche

Biografie

Reeds van kindsbeen af scratchte ik de platen van pa en ma kapot. Tijdens mijn twaalfde levensjaar startte ik bij radio Brouwer en investeerde ik in de eerste dj-materialen. Een oudere, ervaren dj nam me onder zijn vleugels en leerde me de knepen van het vak.

Als student secretariaatsbeheer aan de Hogeschool ontwikkelde ik mijn dj-kunsten verder en richtte ik me meer naar bedrijfsevenementen, verjaardagsfeesten, trouwfeesten, … Van Rotary clubs tot een verjaardagsfeest in een dorpscafé…niets was en is me te veel.

Je vindt me bijna overal: in danscafés, feestzalen, parochiale en culturele centra, …  zelfs achteraan in een hoekje van een oud café. 

Je kan me boeken op jouw feest voor een volledige nacht met / zonder installatie of als gast dj met dj-set in blokken van een uur. 

Muzikaal gaat het alle richtingen uit: van een leuke swinger uit de jaren 60, over schlagers/polonaise tot de laatste nieuwe EDM-nummers. Ook senioren en seniorenverenigingen vinden hun weg naar mij toe: een leuke zondagnamiddag vol oldies, walsjes enz. Plezier gegarandeerd! Klanten vierden met mij hun 60-ste,70-ste en zelfs 80-ste verjaardag.

Pensioenfeesten geef ik een moderne touch,  toch aangevuld met de nodige oldies.