DJ DIMARO

Biografie

Dimaro is een van de meest belovende DJ’s van België. Door zijn unieke, energieke en gevarieerde muziekstijl is zijn muziek verrassend en opzwepend.

Dimaro is een bekende club en festival DJ. Hij beschikt o.a. over het talent om verschillende dancestijlen te mixen.

Hij stond op grote festivals zoals Tomorrowland (14 keer en 9 edities), Laundry Day, Ostend Beach, Daydream, Summer Festival, …. Daarnaast speelde hij in bekende clubs zoals de Carre in Willebroek en de VIP Room in St. Tropez. Dit maakt dat Dimaro een gevestigde waarde is in de internationale dance scene.

Als producer wordt Dimaro beïnvloed door verschillende muziekstijlen. Daardoor is zijn muziekstijl uniek, onvergelijkbaar en heel herkenbaar.

Dimaro’s singles, bijv. Fiesta (CR2 Rec.), Summer (Spinnin’ Rec.) en Stadium (Spinnin’ Rec.) staan gegarandeerd in de Beatport singles hitlijst.

In 2014 kreeg Dimaro in België een gouden plaat voor zijn single ‘Drums’, een van de beste dancenummers van het jaar.

Dimaro heeft ook naam gemaakt als getalenteerd remixer. Zijn remixes voor grote namen als DJ Antoine feat. Akon, Flo Rida, Jason Derulo, T Pain en Lill Wayne zijn één voor één pareltjes.

Zijn remix van de wereldwijde hit van Lost Frequencies ‘Are you with me’ in 2015 betekende zijn internationale doorbraak. Deze schitterende remix was het hoogtepunt in tal van DJ sets op grote festivals en in clubs over gans de wereld.

Zijn volgende project is de samenwerking met DJ Antoine en Mad Mark. Samen produceerden ze 2 nummers voor het volgende album ‘Provocateur’ van DJ Antoine. Daarnaast werkt Dimaro voor zijn nieuwe single ‘Last night on earth’ samen met de Zwitserse band Pegasus. Deze single wordt dit jaar uitgegeven door Houseworks Records en wordt ongetwijfeld opnieuw een succes.