Dj Thomcat

Biografie

Even mezelf kort voorstellen. Ik ben Thomas D’hondt, geboren in 1978 te Turnhout en woonachtig te Bornem.

Wat ooit begonnen is als DJ in de Student te Mechelen + jeugdhuis Kadee te Bornem, is ondertussen uitgegroeid tot een meer dan gezonde hobby.

Ik probeer met eigen materiaal aan al jouw muzikale wensen te voldoen. Ik draai alle stijlen vanaf de jaren ’60 tot nu. Alles is bespreekbaar, van motown-feestjes tot hardcore, van de eighties tot nu, vlaamse en nederlandstalige liedjes, kortom, alles kan gedaan worden om er een spetterend huwelijks-, verjaardags-, personeels- of ander feest van te maken.

Met een collectie van meer dan 70.000 mp3’s, een professionele Rekordbox-account, een officiële SABAM-Licentie en Premium Streaming Services is er geen enkel liedje dat niet gespeeld kan worden. Bij mij is nog steeds het motto: de klant vraagt, ik draai.

Qua eigen materiaal beschik ik over een volledige actieve geluidsinstallatie van QSC, twee 3D-Lasers + een 7-tal led-effecten. Voldoende om jouw feestje van de nodige sfeer te voorzien. Indien nodig kan er altijd extra materiaal voorzien worden. Tevens worden er op regelmatige basis nieuwe effecten bijgekocht om mee te blijven met de huidige tijd.

Nog een belangrijk detail: ik ben geen babbelaar dus het microgebruik laat ik meestal aan anderen over.  Ik ben van mening dat de muziek moet spreken en niet de DJ.