Frank Galan

Biografie

Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op “magie” en absolute “overgave”.
Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria… Frank Galan ís zomer, passie, paella en witte stranden.
Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warmere oorden.

De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer en ambiance. Frank Galan is, zoals wellicht bekend, al meer dan 20 jaar een topartiest.
Aanvankelijk werd hij vaak vergeleken met zijn vriend en mentor Julio Iglesias, maar ondertussen is hij al vele jaren volledig op eigen kracht zeer succesvol, getuige zijn vele optredens en concerten.
De vele enthousiaste en internationale reacties op Frank zijn optredens zijn een bewijs dat muziek een universele taal is.

Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen en dit in 5 talen.
Internationale repertoires zijn hem niet onbekend. Ook een ruime keuze uit zijn eigen repertoire in het Spaans en Nederlands zijn absolute smaakmakers.
Met andere woorden Frank is een artistieke kameleon pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans, … U zegt het maar.
Deze artiest heeft “alles” om uw aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen !
Een uniek stemgeluid, een sympathieke verschijning en altijd begaan met zijn publiek : Frank Galan is pure klasse! Openbare events, seniorenfeesten, bedrijfsfeesten, dinnershows,… Frank is overal met succes inzetbaar.

Na meer dan 20 jaar in het vak weet Frank als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten events.
U zal verrassend opkijken wanneer deze artiest de songs van Julio Iglesias vertolkt in het Spaans, een adembenemende gelijkenis !
Frank Galan brengt iets “verrassend anders” en méér dan u gewend bent.
Ambiance, sfeer, romantiek, temperament, het publiek krijgt een prachtige act !

Zijn grote doorbraak kwam er in 1994, toen hij tweede werd in “De Soundmixshow” in België waar hij Julio Iglesias imiteerde met het liedje “Quiereme Mucho”.
Hij kent successen in België, Nederland, Duitsland, Polen en heeft reeds meer dan 300 theaterconcerten op zijn naam staan in Duitsland.
Zijn Duitse hit “Ave Maria” (eigen compositie) stond wekenlang op de 2de plaats in de Duitse hitparade (2008).

Frank is een allround artiest en staat garant voor klasse en kwaliteit !