Geena Lisa

Biografie

Geena Lisa startte haar carrière als 14-jarige zangeres bij het rockbandje van haar vader. Na enkele jaren kwam ze als backing-vocaliste terecht bij de succesformatie ‘The Dinky Toys’.

Haar talent werd opgemerkt door tv persoonlijkheid Bart Peeters en niet veel later zingt, danst en presenteert Geena Lisa in verschillende succesvolle televisieprogramma’s.

Geena acteerde als prille twintiger in de jongerenserie ‘Wat nu weer?‘, later aan de zijde van Chris Van Den Durpel in de langspeelfilm ‘Oesje’. Op één schitterde ze in de prestigieuze reeks ‘Stille Waters’ en in de satirische reeks ‘Het Peulengaleis’.

Geena blijft haar eerste liefde trouw als zangeres. Naast zangeres is ze ook een doorwinterde presentatrice met bakken ervaring. Ze is dan ook een graag geziene gaste op bedrijfs- en andere events.

Geena Lisa presentatie

Geena Lisa presenteert jaarlijks vele evenementen, seminaries, awardshows, dealer meetings en productlanceringen.
Steeds vakkundig in haar alom gekende natuurlijke en impactvolle stijl.
Bedrijven zoals Volvo Trucks, Transportmedia, EuroTyre, Citroën, ING, Bond Moyson, Emerson Control Technics, Telenet en vele anderen mochten Geena al verwelkomen als gastvrouw

Geena & the Lisa’s

Geena brengt 2 zangeressen en een stevige live band mee die ook van muzikaal aanpakken weten. Een opwindend gezelschap dus waarbij je meteen weet wat je krijgt: vocaal vuurwerk in een wervelende show.
En mispak je niet: ongegeneerd grijpen ze naar het internationale feestrepertoire. Van Abba over Madonna tot Lady Gaga. En ja hoor: ook stevigere mannensongs. Pop op zijn best, een vleugje rock, heel wat soul en zelfs niet ban van een dosis dance.
Als het maar feest is. Met stijl en klassen.

Geena Lisa Akoestisch

Geena vormt samen met gitarist/soulmate/copain Chris van nauw en keyporadspeler Hans Ijzerman een muzikaal opwindende trio. Van een intiem concert tot geanimeerd entertainment: het akoestisch trio excelleert in beiden!

Zo was er maar één

Geena Lisa en gast(en) brengen Nederlandstalige hits die ver en dichtbij in het muzikale geheugen liggen. Evergreens, iconische songs en nooit vergeten hits! Mee-genieters en meezingers, ze passeren allemaal tijdens een liveshow.
‘Zo was er maar één’ is een knippog naar het TV programma ‘Zo is er maar één’, vele jaren lang gepresenteerd door Yasmine. 10 jaar na haar overlijden krijgt Yasmine dan ook een prominente plaats in dit belevingsconcert.

EuroVizie

Iconische hits uit 65 jaar Songfestival geschiedenis. Twelve points, douze points voor dit muzikale feest dat je onderdompelt in heerlijke nostalgie. Geena Lisa, Andrea Croonenberghs en Chelsy laten je meezingen met heerlijke klassiekers.