Gene Thomas

Biografie

Op 22 augustus 1972 zette Gene Thomas zijn eerste stapjes op deze aarde. Pas in 1993 startte Gene een groepje ‘Ship of dreams’, waarbij hij direct een rockalbum uitbracht nl. “Always on the run.”

2 jaar later, in 1995 kiest Gene resoluut voor de dancemuziek en is X-session een feit. Met X-session scoorde hij verschillende hits zoals: “I say yeah” en “on and on”. Daarnaast behaalden ze ook zowel 2 Donna als 2 TMF awards. Gene kreeg ook nog eens een award voor beste zanger.

Na 7 jaar kwam er een einde aan X-session. De groepsleden hadden het gevoel dat ze hun doel hadden bereikt, ze gingen elk hun eigen weg. Het werd heel eventjes stil rond Gene. In 2003 begon hij aan zijn Nederlandstalige solocarrière. Dit was een volledige nieuwe ervaring, zowel voor hem als voor zijn publiek. Zijn eerste single “Voor haar” was een schot in de roos! Hij stond een aantal weken op 1 en behaalde zelfs een gouden plaat. Daarna kwamen er nog veel meer hits, gaande van “Wees van mij” tot “ik wil jou”. Allemaal scoorden ze zeer goed. Tot op de dag van vandaag brengt Gene steeds nieuwe nummers uit.

Gene Thomas is naast zanger ook gekend als presentator. Zo was hij onder meer te zien op de VRT, TMF, VIJFtv, en muziekzender Anne. Kortom, een vat vol ervaring en een must op uw event!