Mr. Rewind

Biografie

Sinds 2019 heeft Wesley Van Moortel (Mr. Rewind) een grote verandering doorgevoerd met betrekking tot zijn artiestennaam. Hij heeft jaren gedraaid onder de naam Dj B!cky en later ook DJ B C-Rious. Toen hij 18 jaar was, is de tv-zender TMF komen filmen voor DJ’s @home. Kort na de uitzending kreeg hij de aanvraag om te draaien in BBC te Sint-Niklaas.

Ondertussen heeft hij reeds in tal van grote clubs gedraaid zoals Noxx, Versuz, La Rocca, Cherry Moon, Club Industria, Illusion en nog veel meer, alsook op festivals zoals Beachland, Sunset Festival, Fantasia Festival en andere was B C-Rious van de partij.

Zelfs internationale sets zijn al aan de orde geweest voornamelijk in Lloret de Mar in discotheek St’ Trop, Aztek en de Box. Dit succes wil hij in de toekomst verder zetten. Mr. Rewind weet een geweldige sound te creëren door een diversiteit aan muziekstijlen te hanteren onder andere retro, (dirty) house, commercieel, club, dance,…

Mr. Rewind’s liefde voor muziek uit zich in een enorme energie tijdens zijn performances. Deze energie weet hij over te brengen op het publiek wat zorgt voor een fantastische sfeer!

Zijn motto is dan ook : ‘Music is my drug!’