Sammy Moore

Biografie

Met ruim 120 boekingen per jaar en al 1100 fanclubleden is Sammy Moore beslist één van de meest opgemerkte Vlaamse artiesten van dit moment. Op een aantal jaar wist de zanger uit Rotselaar een stevige plek te veroveren in de Vlaamse showbizz.

Sammy Moore is een zanger van en voor de mensen die recht uit het hart zingt. Of hij nu gezellige feestnummers of een gevoelige ballade brengt, steeds weet Sammy de juiste snaar te raken en het publiek een onvergetelijk moment te bezorgen. Sammy is een graag geziene gast, zowel op schlagerfestivals als op kleinere intiemere optredens.

Ook de media is het succes van deze sympathieke artiest niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zijn singles krijgen steevast heel wat aandacht van nationale en regionale radio’s en inmiddels is Sammy ook een graaggeziene gast bij MENTtv, wat in 2018 resulteerde in de prijs voor publiekslieveling. Hij heeft een ijzersterkte live-reputatie en wisselt eigen bekende nummers af met de beste covers, meezingmedleys en polonaises. Feestformule gegarandeerd.

Sammy Moore kan ook met zijn eigen live-band geboekt worden, een spektakel om niet te missen.