Stephen MC-Queen

Biografie

Stephen Mc-Queen is een Belgische zanger afkomstig uit Mechelen. Stephen Mc-Queen is de artiestennaam van Stefan Van Win. Hij begon op 12-jarige leeftijd al aan zijn muzikale carrière. Daarnaast nam hij ook deel aan verschillende soundmix shows en speelde in verschillende danscafés, oa ‘de Witte Hoeve’ (Aarschot) en ‘Klaveren Drie’ (Kasterlee). Sinds een 5-tal jaar woont Stephen Mc-Queen in Baasrode, deelgemeente van Dendermonde. Van daaruit vertrekt hij steeds samen met vrouw Yvonne om het hele land te doorkruisen en de mensen te laten genieten van zijn muziek.

Als zanger heeft Stephen Mc-Queen al meer dan 400 keer op het podium gestaan. Zo is hij de vaste zanger in Danszaal Victory (Baasrode-Dendermonde), Café Kaffana (Merchtem), Café De Nieuwe Hoek (Peizegem) en Café De Volle Steenweg (Asse). Ook op o.a. de Gentse Feesten, Jim TV (met Gerrit De Cock), Petit Rouge (Blankenberge) en in verschillende culturele centra heeft hij reeds het beste van zichzelf gegeven.

Stephen Mc-Queen is naast zanger ook dj en kan zo makkelijk een volledige avond vullen met afwisselend zingen en plaatjes draaien. Stephen deelde het podium al met tal van artiesten.