Anthony Holt

Biografie

Magie als de ultieme re-energizer!

Verrassend, vol humor en vooral verbazingwekkende effecten. Dat is de beste manier om de groepsvoorstelling van Anthony Holt te omschrijven. Is het écht? Is het magie? Of is het iets daar tussenin? Wellicht komt u daarachter, maar de kans is groot van niet.
In de interactieve voorstelling van Anthony Holt krijgt uw publiek niet enkel een show vol bizarre effecten voorgeschoteld, zij zullen daar namelijk zélf de hoofdrol in spelen. Krijg nieuwe energie tijdens een show waar u gegarandeerd slapeloze nachten van krijgt. Hoe Anthony Holt dit allemaal doet zullen we verklappen: hij doet dat als één van, zoniet dé allerbeste!

De interactieve voorstelling van Anthony Holt is bij uitstek dé show die zich leent als opening, intermezzo of spectaculaire afsluiter van uw seminar, bijeenkomst of corporate event. Ook als opwarmer voor de komst van de CEO zitten uw medewerkers tijdens de show van Anthony Holt op het puntje van hun stoel!

De groepsvoorstelling van Anthony Holt is perfect in combinatie samen met een sessie tafelgoochelen waarbij hij tijdens de borrel, het diners of de recepties op slechts tien centimeter afstand een interactieve demonstratie geeft van ongelofelijke effecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u zich dan vandaag nog verbazen!

Wie is Anthony Holt?

Anthony Holt is een welgekende tafelgoochelaar in Oost-Vlaanderen. Jarenlange ervaring hebben hem gevormd tot één van de beste goochelaars in België. Anthony werkt ook als Magic consultant voor vele andere goochelaars. Hij werkt onder andere mee achter de schermen in de zaalshow van de tv goochelaar Nicholas (VTM). 

Anthony is niet meer weg te denken bij evenementen. Enkele partners zijn Roularta, Kinepolis, Rizla, Step, enz. Eén 100% tevredenheidsgarantie heeft deze goochelaar op zijn naam staan.