Tafelgoochelaar Anthony Holt

Biografie

Magie van het allerhoogste niveau

Heeft u ooit wel eens een wonder meegemaakt op tien centimeter afstand?
Nee? Dan is het hoog tijd dat u kennis maakt met Anthony Holt. Onder uw ogen laat Anthony Holt u versteld staan van de meest onmogelijke effecten en demonstreert hij zijn magische talent op zijn eigen, charismatische, wijze. Mede door zijn unieke stijl is Anthony Holt dan ook een veelgevraagde gast tijdens recepties, bedrijfsevenementen en galadiners waarbij uw gasten zullen worden verrast door de pure magie van het allerhoogste niveau van Anthony Holt!

Tijdens de magische tafelsessies van Anthony Holt worden uw gasten getrakteerd op de ene interactieve, onverklaarbare truc na de andere en zullen zij versteld staan van wat er telkens op enkele centimeters bij hen vandaan aan tafel gebeurd. Dat is toch prachtig?

Wie is Anthony Holt?

Anthony Holt is een welgekende tafelgoochelaar in Oost-Vlaanderen. Jarenlange ervaring hebben hem gevormd tot één van de beste goochelaars in België. Anthony werkt ook als Magic consultant voor vele andere goochelaars. Hij werkt onder andere mee achter de schermen in de zaalshow van de tv goochelaar Nicholas (VTM). 

Anthony is niet meer weg te denken bij evenementen. Enkele partners zijn Roularta, Kinepolis, Rizla, Step, enz. Eén 100% tevredenheidsgarantie heeft deze goochelaar op zijn naam staan.